Workshops voor jouw koor


Wil je met je koor een leuke en leerzame workshop doen? Heb je coaching nodig op weg naar een festival of competitie, of wil je de kwaliteiten van je koor verhogen? Boek dan een workshop!

 

De workshops worden in overleg ingevuld. Meestal introduceer ik (met uitleg en oefeningen) een aantal concepten en werkvormen die ik in mijn eigen repetities gebruik. Daarna passen we die concepten toe op jullie eigen repertoire. Zo maken we al tijdens de workshop stappen die het koor beter laten klinken! 

 

We kunnen werken aan bijvoorbeeld timing, groove, klankkleur, blending, zangtechniek, of expressie. Ook is het mogelijk om gedeelte van de workshop aan improvisatie te wijden!  

 

Gratis arrangement bij een workshop

Wil je graag kennismaken met mijn koorarrangementen, of ontdekken hoe ik eraan werk? Boek dan een workshop inclusief arrangement (naar keuze)! Tijdens de workshop gaan we er dan mee aan de slag, en ik vertel over hoe het arrangement tot stand is gekomen. Naderhand mag je het arrangement uiteraard in je repertoire houden.

   

Kosten voor de workshop (duur van een reguliere repetitie): 

€200 excl. btw (9%) en reiskosten.