Workshops voor jouw koor


Wil je met je koor een leuke en leerzame workshop doen? Heb je een beetje coaching nodig op weg naar een festival of competitie, of wil je de kwaliteiten van je koor verhogen? Boek dan een workshop!

 

We kunnen bijvoorbeeld met deze onderdelen aan de slag:

  • Timing & Groove
  • Sound & Blening
  • Spelenderwijs zingen en leren
  • Werken aan jullie repertoire
  • Improvisatie en circle singing

Of ik neem een van mijn arrangementen mee en we gaan daarmee aan de slag. Naderhand mag je het arrangement uiteraard in je repertoire houden.

 

Timing & Groove

In deze coaching gaan we spelenderwijs én aan de hand van repertoire in op de ritmische aspecten van (samen) zingen. We werken aan het voelen van dezelfde puls, het ervaren van dezelfde groove, om zo tot een gelijke timing te komen. Moeilijke ritmes worden een stuk eenvoudiger en je zult als koor gelijker gaan zingen. 

 

Sound & Blending

Iedere zanger heeft een andere stem. Hoe kom je desalniettemin tot één koorklank? Op basis van verschillende parameters zoals volume, donker vs. scherp en mét vs. zonder lucht gaan we dieper in op alle verschillende kleuren die je als koor kan maken. Bovendien staan luisteren en spiegelen centraal, maar een écht goed mengend koor is een koor waarin alle zangers luisteren naar elkaar.

 

Andere wensen of ideeën? Laat het me weten!

 

Kosten voor de workshop (duur van een reguliere repetitie): 

€200 inclusief btw, excl. reiskosten.