Workshops voor jouw koor


Wil je met je koor een leuke en leerzame workshop doen?

Heb je coaching nodig op weg naar een optreden, festival of competitie?

Of wil je de kwaliteiten van je koor verhogen?

 

Boek dan een workshop!

 

De inhoud is altijd bespreekbaar, maar hierbij wat voorbeelden.

 

Verbeter het repertoire van het koor

In deze workshop nemen we het repertoire van het koor als uitgangspunt.

Ik heet iedereen welkom en verzorg een inspirerende inzingsessie. Ook zal oefeningen met het koor doen die ik ook bij mijn vaste groepen Studio Voices een VIVID gebruik. Daarna passen we die oefeningen toe op het repertoire van het koor, met als doel om de uitvoering van de muziek naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan ritmischer zingen, zangtechnisch beter zingen, betere blending of meer expressie. Een masterclass voor je koor, waar je ook in de toekomst veel aan zult hebben! 

 

Samen een nummer arrangeren zonder bladmuziek

In deze workshop ben je lekker veel aan het zingen én leer je gaandeweg ook nog iets over arrangeren! We doen inzingoefeningen en vocal games met veel vrijheid voor elke zanger. Daarna nemen we een bekend liedje en maken we daar op basis van instructie en experiment en leuk arrangement van. Bij deze workshop krijg je ook een hand-out die 'samen een nummer arrangeren' makkelijker maakt. 

 

Koorimprovisatie

Vind je het leuk om eens echt iets anders te doen met je koor, dan is koorimprovisatie misschien een goede keus! Op basis van technieken uit Vocal Leadership (Jim Daus Hjernøe) en Vocal River (Rhiannon) wordt improviseren en muziek maken 'in met moment' laagdrempelig en intuïtief!

 

Gratis arrangement bij een workshop

Wil je graag kennismaken met mijn koorarrangementen, of ontdekken hoe ik eraan werk? Boek dan een workshop inclusief arrangement (naar keuze)! Tijdens de workshop gaan we er dan mee aan de slag, en ik vertel over hoe het arrangement tot stand is gekomen. Naderhand mag je het arrangement uiteraard in je repertoire houden.

   

Kosten voor de workshop (2 tot 2,5 uur): 

€250 tot €300 (bij lange reistijd)

excl. btw (9%) en reiskosten