Bedrijfstrainingen en bedrijfsworkshops

Een unieke dirigeerervaring voor bedrijven

 

Voor deze workshop is geen muzikale voorkennis of dirigeerervaring nodig.

 

Ben je klaar om het leiderschap binnen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wil je een onvergetelijke teamervaring die niet alleen verrijkend en leerzaam is, maar ook inspirerend en uniek? Doe jouw bedrijf dan een workshop "Dirigeren" cadeau!

 

Deze workshop is geschikt voor teams van meer dan 8 personen. 

Bestaat jouw team uit minder personeel, informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Waarom Dirigeren?

Wie eens het televisieprogramma MAESTRO heeft gezien, weet ongeveer wat een dirigent allemaal moet kunnen. Maar dirigeren is niet alleen voor de concertzaal! Net als het managen van een bedrijf, vereist dirigeren precisie, coördinatie en het vermogen om een groep mensen te inspireren en met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Deze bedrijfsworkshop neemt je mee door de wereld van muzikaal leiderschap.

 

Wat biedt deze Workshop?

  • Muzikaal leiderschap: Leer hoe je een team kunt leiden met dezelfde precisie als een dirigent een koor of orkest leidt. Ontdek de kracht van samenwerking en het belang van luisteren.

  • Communicatievaardigheden: Verbeter je communicatie door non-verbale signalen te begrijpen. Ontwikkel een scherp inzicht in het lezen van de dynamiek binnen je team.

  • Teamcohesie: Bouw een sterkere band binnen je team door samen te zingen en gezamenlijk te werken aan muziek. Creëer een unieke herinnering waar je met het team nog jaren positief op terugkijkt.

Waarom kiezen voor deze bedrijfsworkshop?

  • Jarenlange ervaring: Tijdens deze workshop wordt er geput uit jarenlange ervaring als dirigent en docent in binnen- en buitenland. Door kennis over muzikaal leiderschap te combineren met teambonding is deze workshop niet alleen inspirerend, maar nuttig voor de toekomst van je bedrijf!
  • Interactief en Betrokken: Deze workshop is actief, interactief en betrokken, met praktische oefeningen en live muziek die de theorie tot leven brengen.
 Geen presentaties of speeches: zingen, dirigeren en samen muziek maken!
  • Maatwerk: Net zoals elk koor of orkest is elk bedrijf uniek. Daarom bieden we maatwerkopties aan om de workshop aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw team.


Duur van een workshop: 2,5 uur (met een korte pauze). 

Langere bedrijfstrainingen in overleg.

Een korte workshop dirigeren als 'energizer' tijdens je bedrijfsevenement is ook mogelijk!

 

Klaar om deze leiderschapsreis te beginnen en het team te versterken? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze inspirerende workshop je team naar nieuwe hoogten kan leiden!