Zanger


Ervaren, multi-inzetbaar

De eerste zangervaring deed Ruben op in Oss, als koorzanger en solist bij de Promconcerten te Oss, en vervolgens een jeugd- en jongerenkoor. Tegenwoordig is hij als zanger ervaren met vele verschillende genres, stijlen en formaties: van kamerkoor tot solo-ensemble, groot klassiek werk tot lichte muziek, in koor of als solist.

 

Hij zong in het Nederlands Studenten Kamerkoor en sinds 2014 geregeld in Consensus Vocalis (o.a. War Requiem van Britten, Weihnachtsoratorium en Matthäus Passion van J.S. Bach, The Messiah van G.F. Händel). Eveneens met Consensus Vocalis zong hij met Laura Mvula en Metropole Orkest in poptempel Paradiso, het Concertgebouw en het North Sea Jazz Festival.

 

Sinds januari 2016 zingt Ruben ook in vocal group Twelve, een twaalfkoppig vocal group die hij samen met dirigent/arrangeur Tijs Krammer oprichtte, en waar hij ook voor arrangeert.

 

In maart 2015 verleende Ruben als onderdeel van het kamerkoor zijn medewerking aan de cd-productie "DE XIV STONDEN: A portrait of ... PAUL SCHOLLAERT" van Montefagorum (BE) onder leiding van Kurt Bikkembergs. 

 

Met zijn feest- en coverband De Leuk treedt Ruben geregeld op op bruiloften, bedrijfsfeesten, studentenfeesten. De Leuk is een verrassende coverband door unieke medleys en bijzondere sounds. De band biedt een breed repertoire die voor iedere gelegenheid speciaal aangepast wordt. Voor een boeking of meer informatie kunt u altijd contact opnemen.