Komende projecten


Ward Swingle Cursus 2020

27 - 31 juli 2020

 

Werk een week lang onder leiding van Tijs Krammer en Ruben Smits aan je vaardigheden als dirigent in de lichte muziek. Deze keer voor het eerst open voor dirigenten uit het buitenland!

 

Onderwerpen die we behandelen zijn onder andere slagtechniek, repeteren, inzingen, repertoirekennis en arrangeren. Om iedereen een passend programma aan te bieden, worden de cursisten opgedeeld in twee groepen, beginnende en gevorderde dirigenten. De twee groepen werken met beide docenten. Het is ook mogelijk om als toehoorder mee te doen.

 

Meer informatie: www.wardswinglecursus.nl


Summer Vocals 2020: Guilty Pleasures

10 - 15 augustus 2020

 

Hét zangproject in de zomervakantie

 

Summer Vocals is een zomerse week zingen, werken aan uitdagend repertoire en geïnspireerd raken. Een project waarin we samen in één week een theaterconcert in elkaar zetten! Het project wordt afgesloten met twee uitvoeringen. Het programma heeft elk jaar een nieuw thema en combineert toegankelijke arrangementen met uitdagende stukken muziek die het uiterste vragen van de deelnemers. 

 

Tijdens Summer Vocals 2020 komen alle schaamtevolle geneugten voorbij! 10 t/m 15 augustus is het tijd om alle ondeugende geheimen aan het muzikale licht te laten komen tijdens Summer Vocals 2020. Durf jij het aan?

 

Meer informatie: www.summervocals.nl.