Evenementen


Hieronder vind je een overzicht van de komende zangactiviteiten! 

 

Let op: Voor sommige activiteiten is maar beperkt plaats! Meld je dus aan en betaal op tijd en je weet zeker dat je erbij zit!


Aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het poparrangement
20 mei 2018,

10:00u-16:00u

Kosten: €25

 

Arrangeren is het omschrijven van een lied in de ene vorm of bezetting naar een andere, bijvoorbeeld het omschrijven van een popsong naar een meerstemmige koor, of het aanpassen van de bezetting zodat ook een orkest ermee uit de voeten kan. Verschillende arrangeurs hebben hun eigen stijl, smaak en interpretatie van een lied, en zo kan het zijn dat een arrangement door de ene persoon heel anders klinkt dan het arrangement van een ander persoon. In deze workshop gaan we in op wat arrangeren is, en kijken we naar verschillende arrangementen van één nummer. We bestuderen welke keuzes er gemaakt zijn, wat de overwegingen zijn geweest, en hoe dat is uitgepakt. Een leerzame workshop waar we vooral veel gaan zingen, uitproberen, en waar je later ook wat aan hebt bij je eigen koor!

 

Heb je je al aangemeld? Betaal dan hier de deelnamekosten.

Pentatonix-retreat
8 t/m 10 juni 2018,

Kosten: €85

 

Tijdens de Pentatonix-retreat richten we ons het hele weekend op de stijl en sound van deze wereldberoemde en supergave a-cappella groep. We verblijven samen in een sfeervolle groepsaccommodatie en werken aan hun bijzondere covers en originele songs. Meer info hier.